Produktionsstyring

. Kvalitetsstyringsmodul
. Produktionstilgang og ordreafgang med håndscanner
. Integration mellem Axapta og RobEx Gantt (elektronisk Gantt-kort)
. Papirløs produktionsstyring i form af ”kørelister”
. Axapta Shop Floor Control

Modulet sikrer, at alle relevante data registreres, når en afvigelse konstateres ved varemodtagelse, i produktionen eller i instrukserne.  Automatisk mail til kvalitetsmedarbeder på rette niveau sikrer hurtig behandling af afvigelsen.
Denne process-virksomhed har trucks i fast rutefart fra bånd til lager.  Derfor skal der gives information om passende placering online.  Tilsvarende viser pluk-rutinen hvor varen findes, og der tælles ned til trucken har hentet fuldt kvantum.
RobEx er et stærkt grafisk planlægningsværktøj med stor udbredelse i Danmark.  Den første integration til et produktionsmodul (Axapta) blev lavet af Nax IT.
Operatørerne ser kun opgaver for egen maskiner.  For hver opgave er der fuld dokumentation i form af specifikation og tegninger mv.  Jobstempling kan foregå på hold, parallelle operationer eller sekventielt.
Ud over at være et tidsregistreringsmodul giver SFC udførlige oplysninger om styklister og ruter på produktionsordrer, eller om projekter og deres opdeling.
http://www.naxit.dk http://www.naxit.dk/opgSalg.html http://www.naxit.dk/opgProd.html http://www.naxit.dk/opgLager.html http://www.naxit.dk/opgProj.html http://www.naxit.dk/opgOko.html http://www.naxit.dk/opgLonHR.html http://www.naxit.dk/opgAndet.html
http://www.naxit.dk/index.html http://www.naxit.dk/kompetencer.html http://www.naxit.dk/partnere.html http://www.naxit.dk/kontakt.html
Læs mere...