Salg og CRM

. Rullende salgsbudget pr. kunde, kontrol mod samme ved ordreregistrering
. Kalkulationsfunktion med parameterstyret beregning af salgspriser
. Ordreregistrering med mål/materialeberegning
. Detail-salg inkl. kontantbetaling eller fakturering
. Beregning/styring af forsikring samt købe- og lejekontrakter
. Registrering og opfølgning på kundevendte aktiviteter (mini-CRM)
Rutinen er et vigtigt redskab i styringen af gensidig forpligtelse mellem kunde og leverandør.  Den holder styr på over- og under-afkald i aftaleperioden og sikrer leverandøren (vores kunde) den bedste udnyttelse af aftalen.
Virksomheden har ikke behov for produktionsmodul, idet denne funktion som en mini-konfigurator kan specificere en kundeordre og beregne kostpris og salgspris.
Denne funktion ligner den ovenstående, men er i højere grad mål-styret.  Også her fører beregningen frem til en foreslået salgspris.
Dette kassesystem med stregkodelæsning udløser en faktura- eller kontantpost afhængig af kundeinformation.  Debitor- og Finansmodul er opdateres i baggrunden for optimal performance.
Butikkens varer kan sælges eller lejes.  I tilfælde af køb tilbydes kunden en garanti-udvidelse på eet eller tre år, præmien beregnes, og kontrakt udskrives.
Ved at udnytte XAL's notatsystem skabte denne virksomhed sit eget CRM-system.  Det blev koblet med kalender, så alle kunne se, hvornår en given sælger ville være hvor.
http://www.naxit.dk http://www.naxit.dk/opgSalg.html http://www.naxit.dk/opgProd.html http://www.naxit.dk/opgLager.html http://www.naxit.dk/opgProj.html http://www.naxit.dk/opgOko.html http://www.naxit.dk/opgLonHR.html http://www.naxit.dk/opgAndet.html
http://www.naxit.dk/index.html http://www.naxit.dk/kompetencer.html http://www.naxit.dk/partnere.html http://www.naxit.dk/kontakt.html