Løn og HR

. Tidsregistrering (flere systemer/versioner) implementeret og tilrettet
. Løn-system til C5
. Opsplitning af løn-opsætning og -transaktioner til flere juridiske enheder
. og modsat: Akkumulering af data til lønberegning fra flere juridiske enheder
. Kantine-automater med træk i lønsystem
Vi arbejder med Shop Floor Control, Job Manager, Job Recorder, JobTid fra adm4you og Tempus fra JD Partner.
Her var Nax IT underleverandør på et alternativ til InLine Løn.  Systemet nåede ikke til marked, men gav en dyb indsigt i mange lønforhold.
Opsplitning af en virksomhed krævede, at såvel stamdata som posteringer blev fordelt til de rette enheder, som siden skulle køre hver sin lønbehandling.
Virksomheden arbejder med flere regnskaber, men medarbejderne er de samme.  Tidsopsamling sker derfor i forskellige databaser, men akkumuleres til een lønberegning.
Kantinen sparer tid ved at der bruges kort i stedet for rede penge.  Data om køb overføres og akkumuleres efterfølgende, så det kan trækkes i lønnen og om nødvendigt dokumenteres dag for dag.
http://www.naxit.dk http://www.naxit.dk/opgSalg.html http://www.naxit.dk/opgProd.html http://www.naxit.dk/opgLager.html http://www.naxit.dk/opgProj.html http://www.naxit.dk/opgOko.html http://www.naxit.dk/opgLonHR.html http://www.naxit.dk/opgAndet.html
http://www.naxit.dk/index.html http://www.naxit.dk/kompetencer.html http://www.naxit.dk/partnere.html http://www.naxit.dk/kontakt.html